Västra sidan supporterklubbs officiella webbplats

Tillbaka

Allsvensk premiär på Tele2 Arena!

För första gången på över 42 år spelar Sirius en Allsvensk match igen. Djurgården står för motståndet. Västra Sidans buss går måndag 3 april, kl 16.45 från UKK och du måste följa med.
Om tre veckor från idag, den 3 april, är kulan i luften. Vi har väntat olika länge på just denna dag, men alla har nog längtat lika mycket. Sirius är tillbaka i Allsvenskan, och de flesta av oss på Västra Sidan var nog inte ens födda när vi senast spelade där. För motståndet står Kerim Mrabtis och Elliot Käcks Djurgården – ett nog så tufft motstånd, men allt annat än omöjligt.

Vi hoppas på ett riktigt stort bortafölje till denna historiska match, och det roligaste, billigaste och enklaste sättet att resa är förstås med Västra Sidans buss. Priset är 150 kr för medlemmar (200 kr för övriga), bussarna avgår 16.45 från Vaksala torg (OBS platsen, ändrad från UKK). Du anmäler dig som vanligt genom att mejla till vastrasidan.supporters@gmail.com, eller på forumet! Betala gärna med Swish, nr 1232314342, alternativt kontant på bussen.

Glöm inte att köpa matchbiljett, enklast på Djurgårdens webshop.


Senast på Tele2 Arena. Foto: Ebba Busch Thor.