Västra sidan supporterklubbs officiella webbplats

Tillbaka

Blåsvart Allhelgona – buss till Sandviken och Eskilstuna

Allhelgonahelgen, 4-5 november, ställs Sirius passande nog mot två av idrottens ondaste väsen: SAIK på lördagen och AFC på söndagen. Västra Sidan planerar för buss till båda drabbningarna.

Nu kan ni viga hela Allhelgonahelgen till att stödja den blåsvarta kampen mot allt som är fel med den moderna idrotten. På lördagen tar Sirius bandy sig an stöddiga SAIK i sorgliga Göransson Arena, och på söndagen spelar Sirius fotboll mot AFC i deras förhoppningsvis sista match någonsin i allsvenskan. Bussen till Sandviken avgår från UKK klockan 14.00 lördag 4 november och kostar 200kr för medlemmar och 250 för övriga - i detta pris ingår även matchbiljett! Bussen till Eskilstuna avgår från UKK klockan 13.00 söndag 5 november och kostar även den 200kr för medlemmar och 250 för övriga (matchbiljett ingår ej).

Vi ser helst att resan betalas med Swish till nummer 1232314342, skriv "Sandviken borta"/”AFC borta” i meddelanderaden. Vänta dock med att Swisha tills du har fått en bekräftelse på din plats. Kontant betalning på bussen accepteras i nödfall. Anmälan sker via mejl eller i korrekt forumtråd i forumet.
Tillbaka till toppen