Västra sidan supporterklubbs officiella webbplats

Tillbaka

Jag älskar Västra Sidan


Bylle är störst av alla, men den här säsongen kommer jag att minnas som Västra Sidans bästa säsong sen starten för 14 år sedan. Bortaresan till Skytteholm för en vecka sedan var peaken på vår eviga resa mot toppen. Hur det än går för Sirius fotboll så har vi ett gäng supportrar bestående av in i benmärgen blåsvarta själar. Kärleken övervinner alla hinder och det är detta som gör oss starkare för varje år.
Dagens match borde egentligen varit en succé, men 4-0 räcker inte när man tidigare under året kryssat mot förortsgäng som Frej och Akropolis. Men på sätt och vis var det ändå en succé idag. Gravölen på Alex efter matchen kommer jag att minnas som en av mina bästa öldrickarkvällar på länge. Att kramas med sina supporterkompisar, få en obscen ramsa om sig själv sjungen (det var vi flera som fick kväll), att bli bjuden på cigg och kaffe av personalen, att sjunga och sjunga och sjunga och äta pizza och dricka öl och dricka öl. Och skämta och tala allvar med varandra. Det är sådant som gör supporterlivet värt att leva.
Såna här dagar är inte matchen det centrala. Det är kamratskapen som får en att vilja återvända år efter år. Sirius är laget och Västra Sidan är vårat gäng!

Jag älskar dig Egget
Jag älskar dig Amin
Jag älskar dig John
Jag älskar dig Johann
Jag älskar dig Ola
Jag älskar dig Kniv-Jonas
Jag älskar dig Hawkeye
Jag älskar dig Mikko
Jag älskar dig Olle
Jag älskar dig Gabbe
Jag älskar dig Lars
Jag älskar dig Disteffe
Jag älskar dig ThomasD
Jag älskar dig Joint
Jag älskar dig Bigbadda
Jag älskar dig Brukarn
Jag älskar dig Pelle Carlberg
Jag älskar dig Farbror
Jag älskar dig Tifo
Jag älskar dig Hoff
Jag älskar alla andra jag glömt
Jag älskar alla som står upp för Sirius år efter år
Jag älskar Västra Sidan!!!!
Och jag älskar Jonas Bylund.

/70