Västra sidan supporterklubbs officiella webbplats

Tillbaka

Tillbaka till Tele2

Snart är det dags för en ny resa till Tele2 Arena då vi tar oss an Hammarby måndag 23 oktober. Västra Sidan ordnar självklart en bussresa, bussarna avgår 16.45 från UKK.
Ingen har väl glömt vår allsvenska premiär mot Djurgården på Tele2 Arena. Mycket har hänt sedan dess, vi har kört buss till nästan varenda bortamatch, vi har tystat Malmö, och vi har stundtals legat tvåa i Allsvenskan. Nu är detta dock historia, nu gäller det att knyta ihop säcken och se till att vi får njuta av allsvensk fotboll nästa år också. Nu är det dags att återvända till Tele2 för en match mot Hammarby, och vi hoppas att vi kan bjuda på ett minst lika bra stöd som vi gjorde en måndagskväll i april.

Bussarna avgår från UKK kl 16:45 och kostar 150kr för medlemmar i Västra Sidan och 200kr för övriga. Vi ser helst att resan betalas med Swish till nummer 1232314342, skriv "Hammarby borta" i meddelanderaden. Vänta dock med att Swisha tills du har fått en bekräftelse på din plats (är du med på listan i forumet är du bekräftad). I nödfall accepterar vi även kontant betalning vid bussen. Anmälan sker via mejl eller i korrekt forumtråd i forumet.