Västra sidan supporterklubbs officiella webbplats

Bortaresor

Att åka på bortamatch är kanske den roligaste delen av supporterskapet - här följer några regler som gäller för våra bussresor.

• Alla bortaresor ska betalas med Swish – detta är det enda betalningsmedel som accepteras. Swishnumret är 1232314342, var noga med att ange vad betalningen gäller (ex. ”Hammarby borta”) för att underlätta för vår kassör.
• En eventuell avanmälan till bussresa måste ske senast 72 timmar innan avfärd, annars kan beloppet för resan komma att debiteras. Observera att det är den person som anmält som är betalningsansvarig. Den som har en innestående skuld till Västra Sidan tillåts ej anmäla sig till kommande resor innan skulden är reglerad.
• Enligt våra standardpriser betalar icke-medlemmar alltid 100 kr mer per resa. Det går dock alltid bra att registrera medlemsskap för 100 kr i samband med anmälningen och på så sätt få resa + medlemsskap till samma pris.
• Minibussresor som arrangeras av medlemmar kan subventioneras med 500 kr, under förutsättning att de samordnas på forumet.