Uppsala det är staden

Info Västerås 31/8

30 augusti 2024 12:30

På lördag är det dags att åka till Västerås och ett rekordstort bortafölje väntas. Tyvärr är det inte härliga Arosvallen på bilden vi ska till utan den väldigt fula Hitachi Energy arena

Bussarna avgår från Uppsala Konsert & Kongress (UKK) klockan 15:45. Var på plats minst en kvart innan. Då det förväntas vara väldigt många som ska resa med oss vill vi verkligen betona vikten av att vara i tid till bussarna. Bussarna beräknas vara tillbaka i Uppsala och UKK klockan 21:00.

Nytt för denna resa är familjebussen (buss 3). Denna buss riktar sig främst till de lite yngre supportrarna samt övrig familj. På denna buss är det INTE tillåtet att dricka alkohol, vänligen respektera detta.

Du behöver inte visa upp din bokningsbekräftelse när du går ombord på bussen. Bussvärden kommer att pricka av dig på en lista. Var noga med att ha koll på vilken buss du ska åka med innan du går ombord bussen.

Till resan är inget matstopp planerat.

Det är fri placering på bussen, men du ska befinna dig på den buss du är anmäld till. Vilken buss du är anmäld till hittar du i din bokningsbekräftelse som du fått via mejl (kan hamna i skräpposten).

Matchbiljetter finns via Sirius hemsida: https://www.siriusfotboll.se/matchdag/studenternas/bortamatch-som-siriussupporter/

Vid frågor ber vi dig kontakta oss via mejl till info@vastrasidan.se.

Under resans gång går det bra att ställa frågor till bussvärdarna på respektive buss.

 

Trevlig resa!